lördag 28 augusti 2010

Bloggfavoriter!


http://rahlenfeldt.blogg.se/ Han är en tuff kille med snygg stil och hans blogg är alltid intressant. Han är snygg som fan och är nog sveriges rikaste bloggare.
http://lindaascherbetz.blogspot.com/ Linda är min stora syster. I sin blogg skriver hon om sin vardag och lite annat, Hon är 18 år och är tillsammans med sin pojkvän Jimmy. Hennes blogg är intressant för hon tar bilder på sminkningar och liknande. Hon kallar den "sin rosa blogg" och det är vad den är, rosa. Jag läser den dagligen och ibland så kommer ju en bild in på mig;)
http://www.kissies.se/ Kissie är sveriges största bloggerska och hennes blogg är sjukt jävla bra. Hon är hur fin som helst tycker jag och hon lever världens lyxliv. Köper saker hela tiden och åker utomlands när hon känner för det. Hon har även gjort en låt. Hon va min förebild för nått år sen men jag tycker hon är lite överdriven.
http://kenzas.se/ Kenza är hur fin som helst och en sjukt skön tjej. Hennes blogg är alltid intressant för hon jobbar ju för mtv så hon får träffa massa kändisar. Hon är lite av en förebild för jag skulle vilja leva hennes liv.
http://isabellestromberg.blogg.se/ Det här är den absolut bästa bloggen jag någonsin läst. Hon är hur fin som helst verkligen och hon tar jätte fina bilder. Hon ger tips på kläder och frisyrer och hon och hennes pojkvän är det absolut sötaste paret i världen. Hon är verkligen en förebild och jag hoppas jag kommer lika långt som henne.
http://feliciaas.bloggplatsen.se/ Felicia är min allra bästa vän och vi har vart vänner i 13 år. Vi umgås i stort sätt varje dag och vi har alltid kul ihop. Hon är världens slöaste person. Hon börja blogga nu under sommarlovet och har redan gett upp. Vilket är synd för hon har galet mycket läsare på så kort tid. Men jag gästbloggar där ibland och hon här så vi får väl se hur det blir. Jag tycker alla ska läsa hennes blogg för hon tar fina bilder och den är bra.
http://blognroll.blogg.se/2010/august/arbete-ftw.html Det här är min förebild. Dethär är min absolut största idol någonsin. Hon heter Emma och bor i borås. Men jag har aldrig lyckats se henne i borås vilket är riktigt synd. Jag har pratat med henne på msn och facebook men närmaren så har vi inte kommit. Men jag tycker hon är skit snygg, helt underbar och fantastisk. Jag älskar denhär människan så sjukt mycket. Jag piercade min näsa för att hon har det tex så hon är min absoluta favorit.
http://elinzollet.blogg.se/ Alla har säkert hört talas om elin. Ung mamma. Hon fick barn när hon var 17 år och i sin blogg skriver hon om sitt liv och hur det är att vara just ung mamma. Riktigt bra blogg faktiskt med massa bra tips och ideer på saker. Hon bloggar varje dag och skriver alltid något spännande.
http://desireenilsson.blogg.se/ Jag tycker hon är sjukt fjortis och hon är så jävla överdriven men ändå läser man för att se om hon gjort något patetisk på sista tiden. Men hon är fin och bjuder på sig själv.

http://blogg.bobbysharstudio.se/ Efter att jag såg Bobby i göteborg på kicks så gick jag in på hans blogg för att kolla vem de va typ och jag dog typ, hans blogg är jätte bra och man får se massa bekanta ansikten och läsa om hans helt fantastiska liv. Jag skulle vilja gå i Bobby´s skor OM han inte va kille och bög;)
http://www.anagina-valet.se/ Ana gina är en helt sjukt underbar människa. Hon äger nog sveriges roligaste blogg. Men det enda roliga i hennes blogg är hennes sjuka videos, dom är as roliga och man skrattar ALLTID!
Det här var alltså mina bloggfavoriter. Vilka är era?